Nieuws

Pups!

Op 1 Maart zijn de pups van Yena en Patch geboren dmv een keizersnee. Het zijn 3 reuen en 4 teefjes, voor allemaal wacht al een fijn nieuw thuis.

Drachtig!

Vandaag hebben we de echo gehad van Yena en die heeft bevestigd dat Yena drachtig is van Patch.

De pups worden in de eerste week van Maart verwacht!

 

Wachtlijst:

Inmiddels zijn de gesprekken achter de rug en is de wachtlijst vol. Nieuwe aanmeldingen nemen wij dan ook niet meer aan.

 

Update:

De eerste mails zijn verstuurd. Indien u geen mail heeft gekregen betekent dit niet automatisch dat u niet op de wachtlijst komt. We hebben ervoor gekozen om eerst met deze groep het gesprek aan te gaan en daarna te kijken hoeveel plaatsen er ingevuld kunnen worden. Mogelijk volgt er een tweede ronde met andere geïnteresseerden.

Sluiting wachtlijst!

Vanaf nu is onze wachtlijst gesloten. We zijn overweldigd door het grote aantal aanmeldingen, iedereen die de moeite heeft genomen om een vragenlijst in te vullen alvast bij voorbaat bedankt. We hebben dan ook tijd nodig om alle  vragenlijsten zorgvuldig te gaan bekijken en aan de hand hiervan wat mensen uit te gaan nodigen. Door het grote aantal aanvragen kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk beantwoorden, we maken echter wel altijd alles bekend via de website en onze Facebook pagina. 

Wachtlijst

De wachtlijst is vanaf vandaag geopend voor inschrijvingen. Na sluiting van de inschrijvingen gaan wij bekijken met welke mensen we een kennismakingsgesprek willen houden. Ook als u al eerder heeft gereageerd verzoeken wij u de vragenlijst hieronder in te vullen en naar ons te mailen.

Download
Wachtlijst
vragenlijst.pdf
Adobe Acrobat document 75.0 KB

Juni 2019

 

Zoals veel van jullie al op de site van Tollertales hebben gezien is ons fokplan goedgekeurd.

Met trots stellen wij u voor aan de dekreu voor het komende nest met Yena, wat gepland staat voor begin 2020.

Maak kennis met Chico Red Rebel vd Stam de Duffelt, oftewel Patch!

Meer info vindt u onder het kopje pups 2020

April 2019

 

Wij verwachten een volgend nest te krijgen begin komend jaar (2020).

Iedereen die ons mailt/heeft gemaild met deze vraag kan inmiddels hier het antwoord vinden. Deze mails worden dus niet individueel beantwoord....

Januari 2019

 

Vandaag is Yena voor haar ECVO oogonderzoek geweest. Ze is voor een jaar (behalve distichias) vrij !

Januari 2019

 

Vanwege (leuke) persoonlijke omstandigheden hebben wij besloten om ons geplande nest voor komende zomer een half jaartje uit te stellen.

 

Juli 2018

 

We krijgen al veel aanvragen voor een pup. Ons volgende nest staat gepland voor zomer 2019. De wachtlijst hiervoor is nog niet geopend. Als we deze openstellen maken we dat hier en via onze Facebook pagina bekend.

 

Januari 2018

 

Allereerst willen wij iedereen een heel goed 2018 wensen! Wij krijgen veel aanvragen voor pups, wij hebben echter dit jaar GEEN nest in de planning.

Wij zijn kleinschalig en willen dit ook blijven, voor volgend jaar staat er pas weer een nest gepland...

Als de wachtlijst hiervoor wordt geopend, maken we dit bekend via deze website en via Facebook.

 

November 2017

 

De rust is wedergekeerd, alle pups hebben een heel goed thuis gevonden!

 

6 pups geboren op 14 Augustus

 

Op 14 Augustus zijn er 6 pups geboren, 3 reutjes en 3 teefjes. 

Alle pups hebben een enthousiaste nieuwe eigenaar op zich wachten!

 

 

Echo

Vandaag is de echo gemaakt, deze bevestigt dat Yena drachtig is. Foto's van de echo staan op de pups pagina.

 

 

Bekendmaking plaatsing wachtlijst

 

Dit weekend hebben de mensen op de wachtlijst bericht gekregen waar zij staan op de lijst. Het wachten is nu op Yena..

Wachtlijst

 

Nog steeds krijgen we aanvragen voor een pup voor ons komende nest. Omdat we van mening zijn dat we slechts zoveel mensen op de lijst willen zetten als er redelijkerwijs pups komen is de lijst nu echt gesloten. Eind Maart krijgen de mensen die ingeschreven hebben bericht of en zo ja op welke plaats ze op de lijst staan.

Wachtlijst (voorlopig) gesloten

 

De belangstelling voor het komende nest van Yena is overweldigend... Omdat we met alle geïnteresseerden die tot nu toe hebben gereageerd eerst kennis willen maken hebben we besloten om deze lijst, in elk geval voorlopig, te sluiten.

 

 

Wachtlijst geopend

 

Naar aanleiding van ons vorige bericht hebben zich al een aantal mensen gemeld die op de lijst willen voor een pup. Uiteraard willen we zorgvuldig omgaan met de selectie voor nieuwe baasjes voor de pups en daar de benodigde tijd voor nemen, vandaar dat we vanaf vandaag de wachtlijst hebben geopend.

Fokaanvraag ingediend!

 

Op 8-2-2017 hebben we een fokaanvraag ingediend bij de fokadviescommissie van de NSDTRCN.

We hopen hier binnenkort antwoord op te krijgen, dan zullen de details via deze website bekend worden gemaakt!

 

Hondenshow Eindhoven

Op vrijdag 3-2-2017 heeft Yena op de hondenshow in Eindhoven haar 3e ZG behaald. Aan alle voorwaarden voor het fokken van een nestje is nu voldaan!